05:32 EI NAURATA

Kiinnostaisi tietää, mitä kaikenmaailman unikouluttajat neuvoisivat tilanteessa, missä vauva herää 5:30-6:30 väliin kakat vaipassa. Siinähän ei auta muu kuin kiikuttaa vauva vaipanvaihtoon ja nousta ylös. Ei meillä ainakaan ole toivoakaan toipua takaisin unille siitä. Tänään ?kello löi valitettavan aikaisin. 05:32. Ja mielessä vain kaksi sanaa; ei helvetti.

Ai että, meillä meni useampi viikko niin, että nukuttiin 19-07 vain yhdellä herätyksellä klo 22-23 väliin. Ollaan siis elävä esimerkki siitä, että mitä tulee uniin, vauva-arjessa kaikki voi muuttua hetkenä minä hyvänsä. Okei, ehkä manailen liian herkästi, sillä takana on vasta kolme outoa yötä. Nämä oudot yöt todennäköisesti johtuvat vauhdikkaasta kehityksestä eli hulinoista, ei niinkään palavasta kakkahädästä aamutuimaan.

Vaikka aamuinen herätys ei naurata, päivät muuten Noelin kanssa naurattaa ja aiheuttaa äärettömästi iloa. Ollaan aivan mahtavassa kehityksen pisteessä – jutellaan, haetaan kontaktia, nauretaan ja treenataan ryömimään lähtemistä. Tahmean alun jälkeen soseet ovat alkaneet maistua ja rytmiä päiviin on alkanut selkeästi löytymään.

Okei, se vauvajutuista.

Ja nyt mietin, onko mitään kerrottavaa haha! Tähänkö tää elämä on mennyt? Jos ei jauheta vauvasta niin ei sitten mistään?

Ei hemmetti.

Kyllä oikeesti on muitakin juttuja kuin vauva ? Kuten, että oli ihanaa tehdä lyhyt päiväreissu Helsinkiin sovittamaan häämekkoja! Tai itsehän en sovittanut yhtään mitään vaan paras ystäväni. Huhhuh, se on kyllä jotenkin tunteellista touhua ja koin jo nyt suurta rakkautta tätä tulevaa juhlaa kohtaan. Ajoin ensimmäistä kertaa IKINÄ Helsinkiin, sillä joukkoliikenne ei nyt tunnu hyvältä ajatukselta. Kaikki meni hyvin – turhaan oon jännittänyt autolla ajamista Helsingissä aiemmin!

Naurattaa jotenkin nää postauksen kuvat, jotka ei liity aiheeseen sitten MITENKÄÄN! Yleensä tällaiset kuvat tulisivat jonkin tosi pohdiskelevan aiheen kylkeen, mutta tänään ne saavat kunnian kuvittaa kakka-postausta.

Ihanaa maanantaita!

Kuvat Jonna Leppänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *