MEKKOJEN KESÄKUU

Onneksi tilasin muutamat mekot jo huhtikuussa kesää ajatellen. En tietenkään mahtunut näihin silloin, mutta halusin uskoa, että kesällä sitten. Kukaan ei varmaan edes uskaltanut toivoa näin aurinkoista ja lämmintä kesän alkua? Uutisten mukaan meillä oli lämpimin juhannus sitten vuoden 1999! No, vuosi on ollut niin outo jo valmiiksi, joten eiköhän poikkeuksellisen lämmin juhannus sekä kesä jopa tunnu luontevalta kaiken kummallisuuden keskelle.

Mekko &Other Stories, Kengät Vamsko

Kun tilasin tämän kietaisumekon, ajattelin sen olevan kätsy imettäessä. No, ei ole ollut kovin käytännöllinen, sillä kietaisua tarvitsee avata turhan paljon, että imetys onnistuu. Siitä huolimatta mekko on tosi kaunis ja menee myöhemmin imetysajan jälkeenkin! Mikäli helteet jatkuvat koko kesän, täytyy suunnata kaupoille, sillä parin mekon voimin kesästä voi tulla vähintään haastava. Olisi kiva, että kaapissa olisi jotain rennompaa vaatetta näiden lisäksi. Ja siis myös siksi täytyy suunnata kaupoille, sillä olen pukeutunut melkoisiin makkarankuoriin aiemmin enkä mahdu niihin tällä hetkellä. En tiedä, milloin oikein mahdun niihin uudestaan, jos koskaan – sen näkee ehkä vuoden päästä!

Toivottavasti juhannus on mennyt mukavissa merkeissä – vietettiin se sitten kotona, kaupungissa tai mökillä! Meillä todella oli erilainen juhannus aiempaan verrattuna ja yritän saada siitä kirjoitettua heti ensi viikolla. Jotta postaustahti ei pysy näin painajaismaisen hitaana, täytyy varmaan alkaa puhelimella kirjoittaa näitä! Läppärin avaaminen ei nimittäin ole toteutunut kovin helposti viime viikkoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *