POSTAUSIDEOITA

Oon käynyt läpi, kuinka kattavasti tässä reilun vuoden aikana on kertynyt kerrottavaa – no aika paljon. Nyt pitäisi vielä keksiä, mistä lähteä purkamaan kaikkea! Listaan tähän alle muutamia ideoita eri teemoihin liittyen. Toki näiden lisäksi mielessä on muutakin höpötystä, kunhan tämä maailmantilanne normalisoituu, eikä tarvitse kököttää pelkästään neljän seinän sisällä.

ARKI JA ELÄMÄ

Aiemmin en ole juuri yhtään puhunut mun työkuvioista, mutta viime viikkoina Instagramissa oon innostunut avaamaan aihetta vähän enemmän. Ja onneksi olen, sillä oon saanut ihan mielettömän kivoja ja hyviä kommentteja aiheeseen liittyen. Mulla on siis Instagramissa highlightseissa höpöttelypätkiä töihin liittyen, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa aiheesta heti.

Kodista en todennäköisesti tuu tekemään kokonaisuudessaan kattavampaa postausta, vaan enemmänkin paloja sieltä ja täältä. Kiinnostaako sisustusjutut ja -hankinnat?

Yks kuluneen vuoden isoimmista asioista on tietenkin meidän Uno! Uno on mun ensimmäinen koira, joten siitä näkökulmasta on paljonkin kerrottavaa. Miksi Havannankoira? Miten valmistauduttiin pennun tuloon? Kuinka Uno koulutettiin? Miten ensimmäinen vuosi on mennyt? Missä onnistuttiin ja mitä tekisin mahdollisesti toisin?

Miten vietetään vapaa-aikaa? Nyt ihan jo lähitulevaisuudessa vapaa-ajan käsitys tulee varmasti muuttamaan muotoaan, mutta ystävien kanssa vietetty aika on meille kultaakin kalliimpaa ja siitä pidetään kiinni vauva-arjessakin parhaamme mukaan.

RASKAUS, POHDINTAA JA HANKINNAT

Viimeisiä viedään ja kohta raskausaika on muisto vain! Paljon on ajatuksia ja kokemuksia kuitenkin tuoreessa muistissa, joten mielelläni niitä avaisin enemmän. Yksi syy tämän blogin perustamiseen oli, että saisin enemmän sisältöä näihin aiheisiin liittyen. Toki googlettamalla löytyy kaikenlaista, mutta itsellä ongelma sen suhteen oli, että en oikein pystynyt samaistumaan moneen tekstiin tai ne eivät tarjonneet vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiin. Tosin Jannin ja Xenian blogeista olen löytänyt paljon mieluista ja aiheeseen liittyvää luettavaa!

MATKUSTELU

Jos kukaan enää uskaltaa reissata tän covid-19-shitstormin jälkeen

Tässä on tullut reissattua niin töiden kuin vapaa-ajan puitteissa aika paljon! Pidempää reissua suunnitellessa isketään silmämme yleensä Aasiaan, jonka vuoksi sieltä on eniten vinkkejä ja kokemuksia. Töiden puolesta Italiaan on matkustettu useamman kerran ja Gardalla on tullut vietettyä eniten aikaa. Ah, Garda on niin ihana. Mun sydämestä jäi reilu pala sinne, kun ensimmäisen kerran siellä olin. Voin tietty myös tehdä hieman vertailua matkakohteiden väliltä, mikäli sellainen kiinnostaa!

Jätä ihmeessä kommenttia tai huikkaa Instagramissa, mitkä aiheet kiinnostaa tai jos on jotain näiden lisäksi mielenpäällä!

Mukavaa pääsiäistä kaikille ? Syökää paljon Virvon Varvon -suklaapatukoita, NE ON BEST! Itse aion tehdä kermaista lohikeittoa ja pienen annoksen mokkapaloja, mikäli vointi kestää – oon nimittäin joutunut parina päivänä ihan kanveesiin tän vatsani kanssa. Sarjasuosikkeina on tällä hetkellä yhdessä katsottavana The Office HBO:lta ja omana guilty pleasurena Love Island USA. Yritän myös jossain vaiheessa viikonloppua houkutella Tinon pelaan mun kanssa pleikkaria (Crash Team Racing tietty). Tosi erilainen pääsiäinen aiempiin verrattuna, mutta en kuitenkaan halua valittaa, koska koti on turvallisin ja rakkain paikka tällä planeetalla. Ehkä ensi vuonna saadaan ottaa suunta Rukalle!

6 Responses

  1. Mahtavaa, täytyykin alkaa miettiä millaisia sisustusjuttuja nostaisin omasta kodista esille ?

 1. Meillä on samat vaunut kuin teillä ja olisi mielenkiintoista kuulla lisää, millaiset hoitolaukut hankit 🙂 Pienemmän laukun näinkin jo instagrammissa, mutta siinä alkoi mietityttää juuri sen pienuus.
  Kiva kun aloitit taas kirjoitella blogia! 🙂

  1. Mulla on tosiaan vaunuihin se laukku, mikä näkyi myös Instagramissa (eli tämä: https://www.storksak.com/products/stroller-organiser-luxe-black-scuba?variant=32011511398505 ). Halusin sen vuoksi pienemmän roikkumaan vaunuihin mukaan, sillä pelkään, että mulla menisi hermot isompaan kassiin. Jos meillä on tarve isomman laukun mukaan ottamiselle, niin sitä varten on Marimekon Milla (isompi) ja sujautetaan myös toi pienempi vaunulaukku sinne, jotta tavarat pysyvät järjestyksessä.

   Ihan alunperin ajattelin tätä laukkua: https://www.lastenturva.fi/kampanjat/tuote/storksak-hoitolaukku-stevie-luxe-scuba-black/5060521024263/ mutta mua taas alkoi jännittämään sen suuri koko, vaikka muuten tosi käytännölliseltä vaikuttaakin. Jos mulla ei olisi tuota Marimekon kassia, olisin todennäköisesti tilannut tuon. Olin jo niin ”pitkällä” ostoprosessissa, että pyysin Lastenturvaa laittamaan mulle kuvan, missä tämä isompi kassi roikkuu Cybexin Priameissa – kaunishan se oli!

   Mutta ihastuin tuohon Storksakiin sen kauniin ulkonäön vuoksi, mutta myös käytännöllisyyden! Meillä on vaunujen runko ruusukultaisena ja noiden laukkujen yksityiskohdat menee niihin saumattomasti ?✨Osaan vasta myöhemmin käytön myötä sanoa, että mitkä on tän mun ratkaisun plussat ja miinukset.

   Kiva kun kommentoit, on kyllä mukavaa päästä pitkästä aikaa kirjoittelemaan pidemmin! ☺️

 2. Saatko kiinnitettyä Marimekon Millan jotenkin vaunuihin roikkumaan vai kulkeeko se sitten siellä tavaratilassa?

  1. En ajatellut käyttää Marimekon Millaa ollenkaan vaunuillessa, se on siihen aina kömpelö eikä vaunujemme tavaratila mene aivan yksiin sen kanssa. Marimekon Milla toimii hoitolaukkuna sellaisissa tilanteissa, kun lähdemme autolla kyläilemään (jos tämä joskus on mahdollista ?). Jos olisin päätynyt isoon, vaunujen kanssa käytettävään hoitolaukkuun, olisin ostanut tuon aiemmassa kommentissa linkittämän Storksakin isomman kassin. Joka vieläkin kiehtoo ulkonäkönsä, käytettävyytensä ja lisätarvikkeidensa puolesta. Sain tuon Millan joululahjaksi, joten tuntuisi tähän hätään ostaa toinen iso kassi, koska uskon tuon Millan palvelevan meidän tarpeita erinomaisesti ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *