RIIKKA KUUSISTO 2.0

Tuntuupa jännittävältä! Avata blogi uudella pohjalla ja samalla myös uudella fiiliksellä. Vanha blogi löytyy yhä juuriltaan, mutta siihen en aio tehdä päivityksiä, enkä myöskään poistaa sitä – mitä se tuolla blogien bittiavaruudessa haittaa? En halua kuitenkaan jatkaa siitä mihin jäin, sillä elämä, ajatukset ja tietyt arvot eivät ole samanlaisia enää. Vuodessa voi tapahtua paljon ja itselläni suurin muutos on pian syntyvä esikoinen ♡

Miksi avasin uuden blogin? Siinäpä kysymys, johon mulla ei oikein ole yksiselitteistä vastausta. Kylillä huhutaan, että blogit kuolevat ja kaikki siirtyvät vähitellen Instagramiin, Youtubeen ja muihin trendisovelluksiin. En välttämättä ole ihan eri mieltä, mutten myöskään täysin samoilla linjoilla. Olen nimittäin huomannut, että muoti- ja lifestyle -lehtien loppuessa, kaipaan jotain luettavaa ja ajateltavaa muualtakin kuin Instasta ja videoista. Toinen itselleni merkittävä syy tämän blogin avaamiseen oli tietynlainen kokemuksien jakaminen! Koska olen uuden elämän äärellä, on pitänyt googletella erilaisia hankintoja, kokemuksia ja vinkkejä, mutta hakutulokset eivät valitettavasti ole tarjonneet tarpeeksi samaistumispintaa.

Joten tässä sitä taas ollaan, näppäimistö sormien alla! Koitetaan saada myös jotain uutta aikaiseksi – rehellisiä tunteita ja kokemuksia. Mutta muistetaan kuitenkin, ettei kaiken aina tarvitse olla liian vakavaa vaan heitetään mukaan iloa ja positiivista energiaa! Ainakin sillä mittakaavalla, mitä tässä maailmantilanteessa voidaan. Stay home, stay safe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *