TASAN VUOSI SITTEN

Oli lauantai ja vietimme ystäviemme 30 -vuotisjuhlia. Halusin ehdottomasti laittaa tuon pirtsakan sitruunapaidan, mutta alaosa oli mysteeri. Spoiler alert, mutta kuvan ruutulegginsit eivät olleet edes vaihtoehto ? Kamppailin valkoisten ja tumman harmaiden farkkujen välillä, mutta päädyin kevään kunniaksi valkoisiin farkkuihin. VIRHE. Farkut aiheuttivat mulle mielettömän ”pissis”-olon, jonka vuoksi vannoin, että jatkossa laitan aina luottofarkut ja pidättäydyn aivopieruista.

Tasan vuosi sitten juhlittiin. En aivan muista, mutta meitä oli saman katon alla varmasti yli 30 henkilöä juhlimassa. Oli hauskaa, viini virtasi ja iltaa jatkettiin yöhön saakka keskustaan tanssimaan. Ja kuten tavallista, Helsingin ystävät yöpyivät meillä.

Tänä vuonna ikävöin ystäviä ja perhettä, mutta omalta osaltani kannan korteni kekoon ja eristäytyminen jatkuu. Toki raskauden vuoksi en halua ottaa yhtään ylimääräisiä riskejä terveyden suhteen, joka motivoi pysymään täysin kaukana kaikista ylimääräisistä kontakteista. Tänä vuonna meitä on yli kolmenkymmenen henkilön sijasta kaksi ihmistä ja yksi koira. Tänään ei viini virtaa, mutta jos ihan hulluttelen, saatan avata kokiksen. Tänä vuonna kuitenkin laittauduin hieman, sillä otettiin mahasta kuvat muistoksi! Teen niiden tiimoilta oman postauksen tänne myöhemmin ?

Muistatko, missä olit ja mitä teit tasan vuosi sitten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *