VÄHEMMÄN ITSEAIHEUTETTUJA PAINEITA

Jep – mun viikon tavoite onkin tuossa otsikossa. Viime viikko tai jopa viikot on menty enemmän ja vähemmän pinna kireellä. Mulla pinnaa on kiristänyt kodin epäjärjestys, kasaantuva pyykkivuori, asioiden järjestely, puhelimessa roikkuminen ja päivien rytmittömyys. Kaikki listatut asiat ovat sellaisia, mistä aiheutan itse itselleni paineita. Tuntuu, että tavallaan epäonnistun arjessa, kun nuo asiat ovat pinttyneet mieleen ja sille kuuluisalle ”to do -listalle”.

Miks ihmeessä kaikesta pitää repiä stressiä? Varsinkin, kun kaikki on tosi hyvin? Ihme juttu, että yhtäkkiä tätä uuden arjen opettelua pitäisi heti alkaa suorittamaan ja olla tilanteen päällä. Ja paskat sanon minä ja nyt täytyy tasapainottaa mieli näistä ajatuksista!

Tottakai on ihan normaalia, että joskus on pinna kireellä ja huono fiilis, mutta tärkeintä olisi se, ettei niitä jäisi vatvomaan liian pitkäksi aikaa. Tämän takia, aloitan viikon tietoisesti hymyllä!

Aamuisin mua ja Tinoa tuijottaa tyytyväisesti hymyilevä vauva ja se on aika ihana tapa aloittaa päivä. Väittäisin, että jopa ihanin. Joten asioiden ollessa paremmin kuin hyvin, on typerää sabotoida arkea ja fiilistä yliajattelulla. Jatkossa siis vähemmän arjen suorittamista ja itseaiheutettuja paineita!

Kivaa alkanutta viikkoa ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *